Tim

NAŠ TIM

Matt Lambert

Matt Lambert

Projektni menadžer

Jedan od osnivača Propelera. Matt radi na kreiranju vizije organizacije i upravlja razvojem lokalne i međunarodne zajednice. Profesionalno, bavi se brendingom, marketingom na društvenim mrežama i storitelingom. Radio je na razvoju zajednice u različitim industrijama, uključujući uslužni sektor, finansije, kao i neprofitne organizacije.


Facebook


Twitter


Instagram


Linkedin

Nicole Lambert

Nicole Lambert

Koordinator za organizaciju događaja

Zahvaljujući iskustvu u radu na profesionalnom razvoju pojedinaca i kompanija, Nicole se bavi kreiranjem sadržaja, biznis coaching-om, a od nedavno i blogovanjem. Uživa kada vidi da vizija postaje stvarnost za one koji su je kreirali, posebno kada je riječ o biznisu i edukaciji. Sve ovo motivisalo je da se pridruži Propeleru i fokusira se unapređenje vještina svog tima. 


Linkedin


Instagram

Marko Korać

BUSINESS DEVELOPER

Realističan sanjar sa višegodišnjim iskustvom u maloprodaji. U Propeleru radi na širenju zajednice i razvoju preduzetništva i biznisa. Zaljubljenik u kafu i povezivanje ljudi. 

Moto: “Život je kao vožnja bicikla. Da bi održao ravnotežu, moraš stalno da se krećeš.” – A. Einstein


Envelope


Facebook


Linkedin


Instagram


Wordpress

Anja Drašković

Anja Drašković

host na podcastu


Linkedin

Jovan Radnić

Jovan Radnić

koordinator Studija

Knjiški moljac i vječiti volonter. Obožava da putuje, čita i radi – organizacija događaja i marketing su his thing!


Facebook


Instagram


Linkedin

Nevena Korać

Nevena Korać

host na podcastu

Uvijek spremna za izazove, Nevena rado pokreće nove aktivnosti, trudeći se da bude konzistentna u tome što radi. Profesionalno se bavi marketingom i advertizingom, a jače strane su joj komunikativnost i improvizacija. Podcast joj je najdraža stvar u Propeleru, ali u slobodno vrijeme pomaže u kreiranju web sadržja. Čvrsto vjeruje da dobro organizovan tim sa strategijom (čitaj “Proprler” 🙂 ) može da postigne sve. 


Facebook


Linkedin


Instagram