Sve što treba da znate o Marketizuj se! projektu

Sve što treba da znaš o Marketizuj se! projektu

Propeler organizuje prvi projekat sastavljen iz seta radionica na temu digitalnog marketinga u ovoj godini! Ako želiš da naučiš kako da napraviš marketing strategiju za svoj proizvod ili uslugu, kreiraš sadržaj i kampanju na društvenim mrežama, potom i mjeriš rezultate svog rada, onda je ovo radionica za tebe. Broj učesnika je ograničen, a vjerovatno najbolje od svega je što ćeš učiti na realnom primjeru. U nastavku pročitaj kako smo sve zamislili.

Šta „Marketizuj se!“ predstavlja

Marketizuj se! je projekat takmičarskog karaktera u trajanu od mjesec dana, gdje će učesnici, osim prilike da uče od najboljih, učiti na realnom primjeru kako nastaje marketing strategija, kako se određuje persona tj. ciljna publika, gdje i kako da plasiraju svoju kampanju, na koji način i sl. Naš zvanični partner je PG AKADEMIJA PIVA, čiji asortiman proizvoda obuhvata prva crnogorska craft piva za koja je potrebno napraviti marketing kampanju. Ukoliko neki od timova smisli ideju koja bi zadovoljila kriteijume, upravo ta kampanja bi mogla da bude odabrana i pokrenuta. Naravno, sve ovo će teći uz potpunu podršku mentora, od kojih svako ima tematsko predavanje u trajanju od 4 do 6 sati tokom vikenda. Ne brinite, naravno da nećete morati da sjedite i slušate sve to vrijeme – imaćete pune ruke posla, radionice su interaktivne, orijentisane na praktičnu primjenu i dvosmjernu komunikaciju između mentora i učesnika. Polaznici će biti podijeljeni po timovima, a svaki tim će po završetku kursa dobiti priliku da i prezentuje svoj rad.

Radionice će se održavati subotom i nedeljom, a teme po vikendima su:

  • Marketing strategija,
  • Fotografisanje telefonom – kako da izgledate profesionalno
  • Video – kreiranje sadržaja
  • Plasiranje reklame i storytelling.

Svakog vikenda, tj svaku temu obrađivaće mentor, specijalista za datu oblast, a njihova imena, kao i mjesto održavanja objavljujemo uskoro.

Ko može da se prijavi i kako

Da biste mogli da se prijavite za učešće u programu potrebno je da imate između 18 i 30 godina. Program je pogodan za studente, mlade preduzetnike i za sve one koji imaju ideju ili već imaju biznis ili proizvod, ali im fali znanja iz oblasti marketinga i promocije. Ukoliko ti je ovo interesantno, možeš se prijaviti na sljedećem linku.

Zašto je ovo prilika koja se ne propušta

Osim znanja i prilike da učiš od najboljih iz svoje struke, najistaknutiji učesnici će dobiti plaćenu volontersku praksu u nekoj od crnogorskih firmi u trajanju od 2 do 3 mjeseca i sa skraćenim radnim vremenom, do 20 sati nedeljno. Mjesečna naknada iznosiće 150 eura, a za to vrijeme, odabrani polaznici imaće priliku da dodatno prošire svoje znanje. Napominjemo da ovdje nećemo razmatrati uspješnost tima, već angažovanje pojedinaca.

Cijena učešća u programu je 30 eura, a broj polaznika je ograničen na 30 učesnika.

Nakon završetka programa, bez obzira čime se baviš, bićeš u stanju da to predstaviš svojoj publici na pravi način, uz pomoć sredstava koje već posjeduješ. Na primjer, na kursu fotografije učićeš kako da uz pomoć svog telefona napraviš profesionalnu fotografiju i iskoristiš maksimum samo zahvaljujući vještanama koje stekneš na radionici. Isto tako, za kvalitetan video, lijep tekst i najvažnije, precizno definisanu publiku, potrebno je da učiš od onih koji sto već uradili desetinama ili stotinama puta.

Nadamo se da će ti ovaj program biti od velike koristi. Uskoro ćemo objaviti još korisnih informacija, a ti se već možeš prijaviti na linku ispod.


Prijavi se

Podijeli