Savladaj tehniku 3D modelovanja na intenzivnom kursu LAUNCH Vol.2

Na našu veliku radost, organizujemo još jedan krug obuke za 3D štampu i 3D modelovanje, u saradnji sa Open Box studiom, a zahvaljujući podršci Ministarstva nauke Crne Gore. Intenzivna obuka u trajanju od pet dana održavaće se u coworking prostoru NEST, a učešće na kursu je potpuno besplatno. 

Na ovom linku možete poslati svoju prijavu do srijede 15. jula u ponoć. 

Za one koji žele da saznaju više o tome kako nam je bilo u prvom krugu, mogu pročitati o nešto više o tome ovdje. 

3D štampa je našla svoju primjenu u medicini, građevini, arhitekturi, zanatstvu. Zbog pristupačnosti u pogledu troškova, kao i zbog jednostavnosti izrade proizvoda, primjena 3D tehnologije u svijetu tek treba da dostigne svoj puni potencijal. Dok razmišljate šta biste mogli da proizvedete uz pomoć 3D štampe, dijelimo zanimjiv članak baš o tome. 

Ovim kursom želimo da damo šansu onima koji žele da razvijaju svoju kreativnost i stvaraju nešto korisno za sebe i druge. Inspirisani primjerima iz naše zemlje, vidjeli smo koliko su 3D štampani viziri koristili medicinskom osoblju kao dodatna zaštita u radu tokom krize izazvane virusom korona. Poželjeli smo da vidimo još sličnih primjera u kojima pomažemo jedni drugima onako kako najbolje znamo.

Kroz praksu se najbolje uči

Kao i do sada, ne postavljamo ograničenja u vidu izbora proizvoda koji ćete razvijati, već nastojimo da u toku kursa ideje pretočimo u opipljive proizvode ili makete.

Ultimaker 2+

Kurs je organizovan tako da kroz praktičan rad svi polaznici steknu vještine modelovanja. Kako ćemo se na predavanjima baviti samo 3D modelovanjem i 3D štampom, ovaj kurs pruža veoma dobru osnovu za rad i učenje. 

Kurs će trajati od 20. do 25. jula od 18h do 20:30. Pet dana ćemo učiti modelovanje koristeći softver 3Ds Max, radićemo i štampu, a posljednji dan kursa iskoristićemo za konsultacije.

Prisustvo je potpuno besplatno, međutim, kako bismo poštovali mjere bezbjednosti, broj učesnika ograničen je na 10. Već sada znamo da će proces selekcije da bude težak, primili smo veliki broj prijava i sjajne ideje za proizvode. To nam govori da imamo ogroman broj vrijednih i kreativnih pojedinaca koje ćemo nastaviti da podržavamo kroz buduće aktivnosti. 

Rok za prijave za kurs LAUNCH Vol.2 je srijeda, 15. jul 23:59.

Učimo zajedno!

Koji proizvod proizveden 3D tehnologijom vam je najzanimljiviji? Bilo šta – bilo kada! 🙂

Šaljite nam odgovore na info@propeler.me, a sve odgovore ćemo obraditi u jednoj od narednih epizoda našeg podcasta SWITCH.

Podijeli