Tradicionalni koncept obrazovanja, iz godine u godinu, pokazuje da nije u mogućnosti da isprati dinamični tempo promjena sa kojima se susreće savremeni svijet. Nove generacije visokoškolaca izlaze na tržište rada nedovoljno pripremljene, sa izrazitim manjkom informacija i praktičnog iskustva, što vidno utiče na ekonomiju jedne zemlje. Ovaj problem posebno dolazi do izražaja u manjim zemljama, kao što je Crna Gora, gdje je primjetan i odliv visokoškolaca u inostranstvo u nadi za pronalaskom adekvatnijih uslova za usavršavanje i život. Naša vizija je da pokrenemo razmišljanje i kreiranje boljih uslova za razvoj individualaca i cijelog društva na svim poljima.

Vizija:

Osnaživanje  pojedinaca i timova kroz proces neformalnog obrazovanja – onog koje širi naše opšte znanje i iskustvo, unapredjuje naše vještine i doprinosi licnom i profesionalnom unapredjenju.

 

Misija:

Izgradnja zajedničkog radnog prostora kao buduće baze za razmjenu znanja, vještina i kontakata među mladima i profesionalcima.

 

Ciljevi:

  • Pružanje dodatnih vještina neophodnih na tržištu rada svim zainteresovanim frilenserima, startap preduzećima i mladim profesionalcima iz oblasti marketinga i programiranja, kao i preduzetništva i dizajna.
  • Kreiranje zajednice kroz zajednički radni prostor frilensera, startap preduzeća mladih preduzetnika u Podgorici.
  • Kreiranje online platforme za podršku frilenserima i samostalnim preduzetnicima, kao servis za pronalazak novih poslovnih mogućnosti i projekata, i svih ostalih neophodnih informacija i servisa.